Dokuz Eylül Üniversitesi ve Odamız İş Birliği İle Mali Müşavirler DEÜ Öğrencileri İle Buluşuyor!!!

Dokuz Eylül Üniversitesi
Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü

Dokuz Eylül Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü (DEÜ KPMİ) olarak, iş dünyası ve öğrencilerimizi bir araya getirdiğimiz etkinliklerimizle ilgili bilgilendirme ve kayıt sayfamızı inceleyebilirsiniz.

https://kariyer.deu.edu.tr/tr/isverenler/

Ayrıca, Tüm bu duyuru ve etkinliklerin öğrencilerimize ulaşması sürecinde kullandığımız ve T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından geliştirilen Yetenek Kapısı web portalına kayıt olup bizlere ve öğrencilerimize ulaşabilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT:
1. Yetenekkapisi.org başvurularınızı mutlaka tam ve doğru kurumsal iletişim bilgilerinizi kullanarak gerçekleştiriniz. Kurumunuzun platforma kabulü için onay/red sürecinde bu bilgiler önem arz etmektedir.

2. Yetenekkapisi.org platformuna katılımınız onaylandıktan sonra iş/staj ilanı veya etkinlik ilanı vermek isterseniz, öğrenci/mezunlarımızın başvuru kaydını mutlaka yetenekkapisi.org üzerinden almanız gerekmektedir. Eğer başvuru kaydı için duyuru metnine kurumunuza ait bile olsa, herhangi bir kayıt toplama bağlantısı eklerseniz ilan başvurunuz reddedilecektir. Yine de kayıt toplama bağlantısı ekleyerek ilan başvurusu yapmak isterseniz duyuru ilanı oluşturabilirsiniz.